Főoldal Mimaki digitális nyomtatók és vágógépek Oldószeres, integrált nyomtató / vágó gépek

Oldószeres, integrált nyomtató / vágó gépek


Mimaki CJV300 Sorozat

A Mimaki legújabb fejlesztésű, nagy sebességű nyomtató-vágógép sorozata. Nyomtatási sebessége kategóriájában az egyik leggyorsabb. A speciális eltolt nyomtatófej-elrendezés miatt  az új CJV-k sokkal szélesebb sávok nyomtatására képesek, így akár 105,9 m2/óra nyomtatási sebesség is elérhető. Tovább »

Mimaki CJV150 Sorozat

A CJV150 sorozat integrált oldószeres nyomtató-vágógépei megfizethető áron képviselik a nagy teljesítményt, a kreativitást és a sokoldalúságot.  Az új sorozat olyan új tintákat is használ mint az ezüst, a halvány fekete és a narancs. Tovább »

Hírek, akciók  • Tisztelt Partnerünk!
    Tájékoztatjuk, hogy technikus munkatársaink 2019. július 8-12. között továbbképzésen vesznek részt, ezért korlátozottan lesznek elérhetők. Helyszíni szerviz szolgáltatásunk a képzés ideje alatt szünetel. A beérkező bejelentéseket a lehető leghamarabb feldolgozzuk. Köszönjük türelmüket és megértésüket! Köszönjük türelmüket és megértésüket!

  • Szeretettel meghívjuk Önt a FESPA Global Print Expo-ra! Regisztráljon ingyenes belépőt most!

  • 2018. május 25-én lépett életbe az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). Kérjük, szánjon néhány percet adatvédelmi nyilatkozatunk megismerésére és kapcsolattartási adatainak frissítésére!

  • A Mimaki és a Nyomdaker szeretettel várja Önöket a FESPA 2018 kiállításon!

  • Oldószeres gépeinket most hihetetlen árakon kínáljuk!

  • Nagyon nagy, nagyon gyors, szépen nyomtat és kitűnő az ára! Nagy szakmai érdeklődés mellett mutatta be a Mimaki az UJV55-320 UV nyomtatót a FESPA-n.

  • A Mimaki CJV150/300 nyomtató-vágógép sorozatok kapták az Európai Digitális Nyomtatási Egyesület (EDP) legjobb nyomtató-vágó megoldásnak járó díját a FESPA-n. A tinták pedig Greenguard "GOLD" minősítést nyertek.